به گزارش افلاکیون محمد زارع با تاکید بر تسهیل شرایط رسیدگی به بیماران، گفت: متاسفانه با وجود اینکه اعلام میشود کارها سیستمی انجام شود و حضور ارباب رجوع در ادارات کاهش یابد، اما در عمل شرایط اینگونه نیست
این نماینده با اشاره به نمونه این مشکل، ادامه داد: بطور مثال اعلام شد بیمارانی که برگههای دفترچه بیمه آنها تمام شده در ایام کرونا پذیرش میشوند، اما گزارشها خلاف آن را نشان میدهد به گونهای که حتی وقتی بیمار در شرایط کرونایی به بیمارستان دولتی مراجعه میکند. به دلیل تمام شدن برگه دفترچه درمانی باید هزینه درمان خود را آزاد بپردازد.
زارع تصریح کرد: با اینکه در شرایط کرونایی باید تجمع افراد کم باشد، اما کارگزاریهای بیمه که کار تعویض دفترچه بیمه تامین اجتماعی را انجام میدهند، با تجمع فراوان مراجعهکنندگان روبرو هستند که با این اتفاق خطر شیوع کرونا بیشتر میشود.
وی با اشاره زحمات و ایثار کادر درمان یادآور شد: مسئولان سازمان بیمه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ستاد مقابله با کرونا باید مشکلات مذکور را سریعا حل کنند تا زحمات کادر درمان به نتیجه برسد.
زارع خاطرنشان کرد : یکی از موارد دیگری که گزارش میشود این بوده که یک دارو توسط فوق تخصص ریه در دفترچه درمانی برای بیماری کرونایی که ریهاش درگیر شده تجویز میشود، اما داروخانه دولتی میگوید باید مُهر بیمارستان بر روی نسخه باشد یا اینکه بیمار بستری شده باشد، حتی بر اساس یک گزارش موثق برخی داروخانههای دولتی هزینه دارو را به نرخ آزاد حساب میکنند که این قابل قبول نیست و باید سریعا بررسی و رفع شود و مشخص شود مشکل از بیمهها یا داروخانهها است یا شرایط سخت که برای لحاظ برخی داروهای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است تا شامل بیمه شود باعث بروز این مشکل شده است.