پس از آن و از روز گذشته شائبه قرار گرفتن مدارس خیرین در لیست مولدسازی از سوی برخی خیران و در شبکههای اجتماعی، مطرح شده و نگرانیهایی را ایجاد کرده بود. به طوریکه یکی از موسسههای خیریه در نامهای خطاب به وزیر آموزش و پرورش نگرانی خیرین را در این مورد مطرح کرد.
به نظر میرسد سوءتفاهمهایی در این ماجرا ایجاد شده که با بررسی سامانه مولدسازی شفاف میشود. چراکه یک بخش از این سامانه متعلق به داراییهای مازاد مصوب و یک بخش نیز متعلق به پروژههای تکمیلی است و لیست مدارس مذکور در بخش پروژههای تکمیلی قرار گرفته که قرار است تا در آینده تکمیل شوند.
در این راستا، حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصی سازی نیز به ایسنا توضیح داد: برای اینکه ماجرا شفاف و مشخص باشد که منابع حاصل از املاک مازاد صرف هزینههای جاری نمیشود، در سامانه پروژههایی که قرار است منابع در آنجا هزینه شود نیز مشخص شده است. مدارس خیرساز نیز در لیست این پروژهها قرار گرفته و قرار است با این منبع تکمیل شوند بنابراین این مدارس مازاد نیستند و خیرین به اشتباه گمان کردند مازاد هستند.
از سوی دیگر دبیرخانه اجرایی مولدسازی املاک مازاد وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیهای اعلام کرده است که هیچ ملک خیرسازی در طرح مولدسازی قرار نگرفته است. املاکی که مالکیت آن به نام دولت و دولتیساز نباشد اساساً نمیتواند در مسیر مولدسازی قرار بگیرد.